Caini De Rasa

Bichon Frise


7.79 (15208 voturi)
Bichon Frise
BichonTalie : Medie
Tara de origine : Franta 1992
Culori : Alb, Crem
Inaltime : 22-30 cm
Greutate : 3-5 kg
Durata : 15+ ani
Boli : Cataracta, epilepsie, probleme de piele
Temperament : Independent, inteligent, afectuos, curajos si mereu plin de viata

   Descriere: Cainele Bichon Frise este ca un ghemotoc dragalas de obicei de culoare alba. Alte culori intalnite la aceasta rasa sunt crem si gri. Blana lunga si carliontata trebuie tunsa corespunzator pentru a-i da un aspect placut.
   Temperamant: Le place foarte mult compania stapanului si a oamenilor in general.
   Bichonul Frise este independent, inteligent, afectuos, curajos si mereu plin de viata. Este un caine vesel si foarte placut. Acesti caini sunt inteligenti si usor de dresat.
   Au nevoie de prezenta oamenilor pentru a fi fericiti. Sunt foarte sociabili si le place sa mearga peste tot alaturi de stapan. De asemenea, se inteleg bine cu alti caini si chiar cu alte animale de casa, si sunt excelenti caini de joaca pentru copii. Sunt si foarte ascultatori si pot fi invatati cu usurinta diverse trucuri.
   Sunt foarte sensibili la purici. Alte probleme de sanatate ce pot aparea la aceasta rasa sunt: cataracte, boli de piele, epilepsie.
   Bichonul Frise poate fi crescut in apartament daca i se ofera suficient exercitiu. Sunt foarte activi, le place sa se joace si sa alerge.
   Intretinere: trebuie periat regulat si trebuie sa i se faca baie cel putin o data pe luna.
   
   
   Poze Bichon Frise, Rase Caini, Caini de Rasa MediiCaini Ciobanesti Talie Mare, Catei de Apartament Talie Mica, Imagini Caini, Rase de Catei Romanesti