Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/rase/public_html/header.php on line 65
Golden Retriever, Rase de Caini, Poze Caini de Rasa




 
     Caini De Rasa

Golden Retriever


7.8 (16207 voturi)
Golden Retriever
Golden Retriever



Talie : Medie
Tara de origine : UK 1925
Culori : Crem, galbui
Inaltime : 50-60cm
Greutate : 27-36 kg
Durata : 10-12 ani
Boli : Displazie de sold, cataracta, epilepsie
Temperament : Activ, manierat, jucaus

   Golden Retriever este un caine frumos, viguros si bine proportionat.
   Are o blana crem-aurie bogata. La exterior blana asigura protectie impotriva ploii pentru ca impiedica apa sa patrunda in adancime. Capul este mare, putin alungit, dar larg si cu un bot puternic. Are o muscatura ca de foarfece. Nasul este negru, iar ochii blanzi sunt de obicei maro. Urechile sunt medii ca dimensiune si atarna in jos. Gatul este puternic si pieptul impunator. Coada este lunga, insa niciodata creata.
   Este un caine iubitor, manierat, inteligent, cu mult farmec. Sunt usor de dresat si mereu rabdatori si atenti cu copiii.
   Loial, increzator, dornic de a face pe plac stapanului - acesta este Golden Retriever-ul. Este activ si iubitor - foarte potrivit pentru un caine de familie.
   Loial, increzator, dornic de a face pe plac stapanului - acesta este Golden Retriever-ul. Este activ si iubitor - foarte potrivit pentru un caine de familie. De asemenea, datorita faptului ca intotdeauna vrea sa fie pe placului stapanului este recomandat pentru participarea la concursuri de dresaj.
   Afectiv cu toata lumea, inclusiv cu alti caini, Golden Retiever-ul nu are instinctul de aparare intalnit la cainii de paza. Nu ataca, in schimb pot semnala apropierea strainilor.
   Aceasta rasa are nevoie de compania omului pentru a fi fericita. Daca este lasat mai mult timp singur, poate deveni un caine rautacios.
   Este un caine cu abilitati multiple: vanatoare, detectarea drogurilor, prinderea infractorilor pe bazei adulmecarii urme, dresaj si chiar acrobatii.
   Ii place foarte mult sa inoate. Este predispus la displazie de sold. Este o rasa ce poate fi crescuta in apartament daca ii oferiti plimbari multiple. Va fi insa mai fericit daca va avea o curte unde sa poate fi mult mai activ si exuberant.
   Atentie la alimentatie - are tendinta de ingrasare.



Poze Golden Retriever, Rase Caini, Caini de Rasa Medii



Caini Ciobanesti Talie Mare, Catei de Apartament Talie Mica, Imagini Caini, Rase de Catei Romanesti