Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/rase/public_html/header.php on line 65
PitBull, Rase de Caini, Poze Caini de Rasa
 
     Caini De Rasa

PitBull


7.86 (16276 voturi)
PitBull
PitBullTalie : Medie
Tara de origine :
Culori : Toate culorile
Inaltime : 46-56 cm
Greutate : 16-25 kg
Durata : 12 ani
Boli : Displazie de sold, cataracte, alergii (la iarba) si probleme cu inima
Temperament : Curajos, inteligent

   Descriere: este evident chiar si dupa infatisare ca Pit Bull-ul este un caine puternic si cu o vointa extraordinara.
   Forma capului este ca o caramida, avand falci extrem de puternice si o muscatura feroce. Gatul este gros, si bine-definit. Are o musculatura bine dezvoltata, este agil si extrem de puternic pentru statura sa. Urechile sunt de obicei taiate. Ochii sunt rotunzi si de culori diverse.
   Blana este scurta. Se gasesc intr-o larga varietate de culori.
   Temperament: desi s-a creat falsa impresie ca acesti caini ar fi agresivi fata de oameni, in realitate nu este asa. Tendintele agresive din comportamentul lor sunt directionate catre alti caini sau alte animale si nicidecum catre oameni. In cazul in care sunt socializati corespunzator, cainii Pit Bull nu vor fi agresivi nici fata de alte animale.
   In ciuda tuturor aparentelor, acesti caini sunt animale de companie extrem de loiale, afectuoase chiar, impacandu-se bine cu adultii si copiii deopotriva. In general sunt obedienti si dornici si faca pe plac stapanului. Pot fi si caini de paza extrem de curajosi, inteligenti si plini de vitalitate. Pot fi caini excelenti de joaca pentru copii, deoarece au o buna toleranta la durere, suportand joaca uneori dureroasa pentru ei. Ca in cazul majoritatii raselor, nu este recomandat sa fie lasati singuri in compania unor copii straini.
   Folositi initial drept caini de lupta, acestia si-au pastrat unele instincte, intrand adesea in conflict cu alti caini. Insa, un minimum de dresaj corecteaza acest comportament. Cel mai bine este ca Pit Bull-ul sa fie socializat de mic si tinut sub control, pentru a-i infrana pornirile razboinice fata de alti caini.
   In concluzie, este atat un caine excelent de paza, cat si un caine de companie extraordinar, daca este crescut corespunzator. Din nefericire, multi aleg aceasta rasa pentru a-i scoate in evidenta agresivitatea, si astfel contribuind la reputatia nu foarte buna a rasei.
   Probleme de sanatate: Este o rasa in general fara mari pobleme de sanatate. Posibile boli sau afectiuni: displazie de sold, cataracte, alergii (la iarba) si probleme cu inima.
   Acesti caini pot fi crescuti in apartament, insa au nevoie de mult exercitiu. Sunt foarte activi in apartament. Prefera climatele mai calduroase. Au nevoie de mult exercitiu, insa nu uitati sa ii tineti in lesa in locurile publice pentru a evita luptele cu alti caini.
   Blana Pit Bull-ului este usor de intretinut mai ales deoarece este scurta. Necesita periaj regulat.Poze PitBull, Rase Caini, Caini de Rasa MediiCaini Ciobanesti Talie Mare, Catei de Apartament Talie Mica, Imagini Caini, Rase de Catei Romanesti