Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/rase/public_html/header.php on line 65
Rase de Caini Mici, Rase Caini Mari, Poze Caini De RasaCaini De Rasa: Ciobanesc Caucazian
Talie: Mare
Tara de origine: Rusia
Culori: Gri in diverse nuante, cu "ape" care sunt, de obicei, in tonuri mai deschise sau aproape roscate. De asemenea coloritul de baza poate fi roscat-ruginiu, culoarea spicului de grau, bej-galbui, pamantiu, alb.
Inaltime: Masculi minim 65 cm , femele minim 62 cm
Greutate: 50-80 kg
Durata:
Boli: Torsiunea de stomac, displazia de sold, maladia cotului
Temperament: In ceea ce priveste comportamentul, este neincrezator fata de persoanele straine, pe care chiar le ataca feroce. In plus, este rezistent, nepretentios, se adapteaza la conditiile climaterici variate, astfel incat e utilizat in aproape toate regiunile fostei Uniuni Sovietice. Caine activ, cu psihic puternic, echilibrat si calm. Instinct de aparare puternic dezvoltat, ferocitatea si neincrederea lui fata de straini sunt caracteristici.
Caini De Rasa: Ciobanesc German
Talie: Medie
Tara de origine: Germania - 1908
Culori:
Inaltime: 55-66 cm
Greutate: 34-43 kg
Durata: 12-14 ani
Boli: Predispus la displazie, probleme cu inima
Temperament: Inteligent, responsabil
Caini De Rasa: Ciobanesc De Bucovina
Talie: Mare
Tara de origine: Romania
Culori: Pe un fond de culoare alba sau alb murdar se gasesc pete (baltaturi), sure de diferite nuante, negre sau negre cu tente ruginii (culoarea ancestrala intalnita inca la exemplarele izolate care au scapat procesului de selectie si ameliorare).
Inaltime: Mascul 68-78 cm (ideal 71-75 de cm); femela 64-72 cm (ideal 66-68 cm)
Greutate: Mascul 43-55 kg ideal 48-50 kg; femela 35-50 kg ideal 40-45 kg
Durata:
Boli: Torsiunea de stomac, displazia de sold, maladia cotului
Temperament: Echilibrat, calm, credincios stapanului si turmei pe care le apara uneori pana la sacrificiu. Fara frica in teritoriu sau de ,,lucru", calm si disciplinat alaturi de stapan in centrele populate. Iubeste copiii si devine agresiv numai la nevoie.

Mai multe Rase de Caini :
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10